در این مقاله قصد داریم در مورد عیب یابی و تعمیرات برد پکیج های دیواری و زمینی بطور کلی صحبت کنیم. اطمینان داریم این مقاله نیز مانند بقیه مطالب این وبسایت مرجعی خواهد شد جهت استفاده علاقه مندان. سپس تعمیر بردهای پکیج رو به تفکیک مارک و مدل کاملا از 0 تا 100 شرح میدیم.
مدت زمان تخمینی مطالعه: 4 دقیقه
لینک ثبت در خواست تعمیر برد پکیج یا تماس با شماره های سایت
شماره های ثبت درخواست تعمیر: لطفا جهت سوال فنی تماس نگیرید. لطفا سوالات خود را در انتهای سایت در قسمت دیدگاه بپرسید. پس از نهایتا یک ساعت مراجعه کرده جواب خود را دریافت کنید
02188985733
02166323426
09121735074
آشنایی با بردهای پکیج
بردهای پکیج همانند بسیاری از دیگر برد ها دارای مدار فرمان و مدار کنترل می باشد.
تعمیرکاران پکیج می دانند که نحوه عملکرد پکیج به گونه ای کاملا منطقی است.مثلا قطعه (NTC) دمای اب را کنترل می کنند. سپس برد کنترل این دما را با پتانسیومتر تنظیم شده روی برد مطابقت می دهد. چنانچه این دما کمتر از دمای تنظیمی بود در صورت در خواست اب مصرفی یا شوفاژ به تناسب درخواست به مرحله بعد یعنی اماده سازی روشن شدن شعله می رود.
برد در تمامی این مراحل وظیفه کنترل، مقایسه و در نهایت فرمان جهت روشن و خاموش شدن قطعاتی را دارد. این قطعات شامل پمپ، فن، شیر برقی گاز، شیر موتور سه راهه هستند. که توسط رله های روی برد که مانند کلید روشن و خاموش هستند انجام می شود.
بیشترین خرابی برد های پکیج
حال سوال مهم و اساسی که کار ما رو خیلی راحت میکنه اینه که:
کدام یک از قطعات پکیج هستند که از بقیه بیشتر خراب می شوند؟
در پاسخ به این سوال به ترتیب بیشترین خرابی ها مربوط به :
- رله ها
- کثیفی برد کنترل ( حتی روغن های کوچک باعث اتصال کوتاه می شود)
- خازن ابی رنگ در ورودی مدار قدرت
- رگلاتور
رله در پکیج های دیواری معمولا شبیه قطعه زیر می باشد. رله ها مانند کلید قطع و وصل عمل میکنند. بنابراین بعد از مدتی خاموش و روشن کردن خراب میشود.
رله های پکیج شامل رله پمپ رله فن رله شیر گازی و رله شیر سه طرفه میباشند. بیشترین خرابی رله ها هم مربوط به رله فن هستش که در ایران رادیاتور خطای 40608 رو میده. بین رله های پکیج ایران رادیاتور رله وسطی رله فن هستش.
برای کثیفی میتونیم کامل برد رو با اب بشوریم به شرط اینکه بعدش کاملا خشک کنیم. البته بهتره این کار رو با تینر مخصوصش که 20000 هست انجام بدیم
مراحل قدم به قدم عیب یابی
قدم اول تعمیر برد پکیج دانستن ارور برد است. با دانستن ارور ان اگر خود پکیج و قطعات ان ایراد نداشته باشند سراغ برد می رویم. مثلا در خرابی روش نشدن فن سراغ تعویض رله فن می رویم.
مرحله بعدی عیب یابی ظاهری است. مهمترین مرحله و فنی ترین ان می باشد.
اگر جایی از برد سیاه شده یا قطعه ای شکل ظاهری ان عوض شده باشد. ان قطعه خراب بوده نیاز به تعویض دارد.
مرحله اخر تست قطعات است با مولتی متر.
به منظور آشنایی بیشتر با تعمیر برد نیاز دارید ابتدا آشنایی با قطعات الکترونیکی پیدا کنید. برای این کار قدم در مسیر حرفه ای تعمیرات برد گذاشته اید.